Theo loves you

Het koppigste brillenmerk ter wereld

“Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: Theo Loves You. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat Theo doet, elke beslissing die Theo neemt en elke collectie die Theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam Theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste Theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 20 jaar later, wordt theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen… en Theo ziet ze allemaal graag!”

Sinds de verbouwing van de winkel, inmiddels 10 jaar geleden, heeft Stegeman Optiek en Optometrie een grote collectie Theo monturen. De collectie is verrassend, spannend, kleurrijk en wordt meerdere malen per jaar geactualiseerd.
Het aanschaffen van de Theo’s is een feest op zich. Monica, Lucy, Henk, Joke, Laura en Gert komen zelfs op hun vrije dag terug om de nieuwste Theo’s te kunnen bewonderen. ‘Als kinderen in een snoepwinkel.’

theoorange